HEUVEL CHICKEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 858 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Heuvel Chicken. Meer weten? Ontdek meer

18 apr 2024 om 2:53 Na 2,5 uur nog steeds niets of niemand. Klant erg teleurgesteld !!
23 mrt 2024 om 20:53 Lekkere fried chicken, shoarma is ook lekker !
4 mrt 2024 om 8:57 Geweldig restaurant het eten werd 30min eerder bezorgd dan aan gegeven En het eten was goed warm en compleet nog nooit mee gemaakt bij een bestelling via thuis bezorgd ongeloofelijk dikke complimenten voor het restaurant/bezorging/GEWELDIG :)
3 mrt 2024 om 5:18 Perfecte bezorging op t late uur. Lekker warm nog
21 feb 2024 om 1:04 very bad
18 feb 2024 om 20:41 Pizza was helemaal koud
5 feb 2024 om 3:25 Fast delivery, food was good but I choosed sambal saus only .. why you add a knoflook saus while I didn’t order it that way?!!
2 feb 2024 om 19:54 Lekkere fried chicken, en ook goeie kipdoner !
30 jan 2024 om 0:23 I didn’t receive my food. I called the restaurant the next day only for him to tell me he is busy. I still haven’t received my money back.
27 jan 2024 om 0:44 Slechte eten ooit gadver heb gwn rillingen terwijl ik deze recentie schrijf
19 jan 2024 om 2:27 De kip rook naar vis, en smaakte naar houtskool
10 jan 2024 om 16:19 Bezorger vond t leuk om 20 minuten telaat aan te komen, en vervolgens met n lach op z’n gezicht aankomen ipv sorry dat ik wat later ben zeggen