HEUVEL CHICKEN

HEUVEL CHICKEN Fried Chicken & Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 643 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Heuvel Chicken. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 14:28 Very nice Pita Shoarma cheese :)
10 mei 2022 om 2:33 Baklava smaakte oud hondenvoer is waarschijnlijk nog beter
9 mei 2022 om 17:29 1 kapsalon doner besteld, met ‘n paar stukjes verdwaald vlees en 1 plakje komkommer. Vlees smaakte naar paar dagen oud. Nooit meer.
5 mei 2022 om 18:39 Fucking vies eten, de bestelling was nirt goed, alles was slecht.
23 apr 2022 om 4:38 De fles wijn werd binnen 20 minuten bezorgd en heb ik vervolgens binnen 25 minuten opgedronken. Dus als je binnen drie kwartier goed aangeschoten wil zijn, bestel dan hier je wijn.
22 apr 2022 om 1:47 Top restaurant En lekker eten
19 apr 2022 om 11:47 Eten was koud en onvriendelijke personeel die je gewoon uitschelden aan de telefoon als je belt dat het eten koud is !
15 mrt 2022 om 20:01 Great food.. great service.. will order again
2 mrt 2022 om 3:49 Duurde echt gewoon dik 2 uur voor het er was. Heel slecht!
16 feb 2022 om 22:59 Pizza was ok ,fries like gum,chicken also feee. Change sometimes the oil youre making food in ,or dont microwave them.thank you!
7 feb 2022 om 3:04 Duurde te lang bijna 1,5 u